Online Business

Onfeilbare liefde

Hai lieve lezers,

Vanmorgen werd ik wakker met een lied in mijn hoofd. Jimmy Needham – Unfailing Love. Ik heb het soms dat wanneer ik wakker word. Als ik het opmerk en er aandacht aan geef, realiseer ik me soms dat de teksten, iets is dat God door de Heilige Geest mij wilt vertellen of toezingen. De bijbel zegt dat de Heilige geest nooit slaapt. Dus hoewel we slapen, is de Heilige geest dat niet aan het doen.


Dus dit lied bracht me gisteravond tot tranen. Gisteren was het Thanksgiving. En hoewel we deze feestdag niet vieren in Nederland. Dacht ik nog steeds aan dingen om dankbaar voor te zijn. Ik was niet in de meest opgewekte bui. Ik heb wat emotionele dingen om door te komen, dus ik maakte warme melk, kneep er een beetje honing in en ging naar mijn slaapkamer om de bijbel te lezen. Meestal als ik me zo voel, spreek, bid ik en verklaar (decree) ik het Woord van God. Dat is de bijbel. Ik spreek dan hardop wat ik lees, zodat mijn oren de woorden kunnen oppikken. Ik doe dat om mijn geloof op te bouwen.

Zo is dan het geloof uit het gehoor en het gehoor door het Woord van God.

romeinen 10:17

Ik heb een favoriete bijbeltekst, namelijk Jesaja 54. Ik lees het als een “decree”. Ik zal later meer uitleggen over wat dat is. Je weet wel: het wat is het, het waarom en het hoe. Maar laten we voorlopig bij het verhaal van de Onfeilbare Liefde blijven. Terwijl ik Jesaja 54 las, las ik dit vers:

Laat ik nu eerst een ander verhaal vertellen. 10 Jaar geleden ben ik getrouwd. En bij de huwelijksceremonie zit er een stuk waarbij je allebei een kaars hebt en samen 1 kaars aansteken. Dit is het deel van 2 die 1 worden. En direct nadat we onze 1 kaars hebben aangestoken om ons leven te verenigen. Begon de band “Unfailing Love” te spelen. Dit is het lied dat mijn man koos voor onze bruiloft. En nog steeds, 10 jaar later, geeft het me hartjes-ogen en een warm gevoel.

Ok dus terug naar mijn bijbel lezen van gisteren. Ik heb Jesaja 54 wel tig keer gelezen. En het is me nooit opgevallen dat het exact dezelfde tekst is als het nummer. Ik merkte het omdat ik de tekst in een andere vertaling opzocht in mijn bijbel-app op de telefoon.

Mijn (engelse) bijbelvertaling zegt: “My Kindness” (Mijn Goedheid) terwijl andere vertalingen zeggen “My Unfailing Love” (Mijn onfeilbare Liefde). Kun je je voorstellen dat je 10 jaar later ontdekt dat het liefdeslied dat mijn man koos niet alleen een mooi liefdeslied is. Maar een liefdeslied van God tot ons, met de tekst rechtstreeks uit de bijbel! En met ons bedoel ik jij en ik.

God zingt Zijn liefde over ons

CHORUS My unfailing love for you will not be moved For you will not be moved My unfailing love for you And though the mountains be shaken And the hills be removed Yet my unfailing love for you.

Dus toen ik het lied vanuit dat perspectief hoorde, werd mijn hart onmiddellijk gevuld met Zijn Liefde. Het voelde alsof God kwam om me te bedekken met een warme deken. En als je me goed kent. Ik ben helemaal weg van een warme deken, een warmwaterkruik en een chai latte met kaneel. Al dat warme en knusse spul voor de koude en donkere winterdagen.

Dus wat ik hier wil benadrukken, is dat er een God is die een onfeilbare liefde voor ons heeft. En Hij roept ons om Zijn bruid te zijn. Het liedje zingt: “wees mijn vrouw”. Het is God die ons Zijn vrouw voor mij roept. Ik las Jesaja 54: 5

Want uw Maker is uw Man,

HEERE van de legermachten is Zijn Naam,

en uw Verlosser is de Heilige van Israël,

de God van heel de aarde zal Hij genoemd worden.

Mannen, heb uw vrouwen lief, zoals Christus de kerk liefhad en zichzelf overgaf voor haar om haar te heiligen, haar te reinigen door zich te wassen met water door het woord, en haar aan zichzelf voor te stellen als een stralende kerk, zonder vlekken of rimpel of elke andere smet, maar heilig en onberispelijk. Efeziërs 5: 25-27

God roept u om Zijn bruid te zijn. Laten we ons verheugen en jubelen en hem de eer geven, want de bruiloft van het Lam is gekomen en zijn bruid heeft zich gereed gemaakt; het werd haar verleend zich te bekleden met fijn linnen, glanzend en zuiver ”- want het fijne linnen zijn de rechtvaardige daden van de heiligen. En de engel zei tegen mij: “Schrijf dit op: Gezegend zijn zij die worden uitgenodigd voor het bruiloftsmaal van het Lam.” En hij zei tegen mij: ‘Dit zijn de ware woorden van God. Openbaring 19: 7-9

Gezegend zijn zij die worden uitgenodigd voor het bruiloftsmaal van het Lam

Als je Hem beter wilt leren kennen. Zou ik je willen uitnodigen om dit, wat men het zondaarsgebed noemen, met mij te bidden.

Hij wilt een verbond met je aangaan

Ik zou het willen noemen als … het gebed om bij je maker terug te komen en degene te ontmoeten die van je houdt.


Vader, ik weet dat ik uw wetten heb overtreden en dat mijn zonde mijn leven van u heeft gescheiden. Het spijt me echt. En nu wil ik me afkeren van mijn vorige zondige leven naar U toe. Vergeef me alstublieft, en help me om niet opnieuw te zondigen. Ik geloof dat Uw zoon, Jezus Christus, stierf voor mijn zonden, werd opgewekt uit de dood, leeft en mijn gebed hoort. Ik nodig Jezus uit om de Heer van mijn leven te worden, om vanaf deze dag in mijn hart te komen en te regeren. Zend alstublieft uw Heilige Geest om mij te helpen. Help mij U te gehoorzamen en om Uw wil te doen voor de rest van mijn leven.

– In Jezus ‘naam bid ik, amen –

Let’s have Prosperity in Life

Lenora | Lady prosperity

23 thoughts on “Onfeilbare liefde

  1. I do believe all of the concepts you’ve offered on your post.
    They’re very convincing and can definitely work.

    Nonetheless, the posts are too short for beginners. May you please prolong them a little from subsequent time?

    Thank you for the post.

  2. You have made some really good points there. I looked on the internet to find
    out more about the issue and found most people
    will go along with your views on this site.

  3. Excellent beat ! I would like to apprentice even as
    you amend your web site, how can i subscribe for a blog website?
    The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit familiar of this your broadcast provided vivid transparent idea

  4. Excellent weblog right here! Additionally your site loads up
    fast! What web host are you using? Can I get your associate hyperlink in your
    host? I desire my web site loaded up as fast as
    yours lol

  5. I’ll right away grab your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

  6. you’re in point of fact a excellent webmaster. The
    web site loading pace is incredible. It sort of feels
    that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork.
    you’ve performed a excellent task on this matter!

  7. We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be precisely what I’m
    looking for. Do you offer guest writers to write content for you?

    I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of
    the subjects you write about here. Again, awesome blog!

  8. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
    I enjoy the information you present here and can’t wait to take a
    look when I get home. I’m surprised at how quick your blog
    loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyways, excellent blog!

  9. Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you provide.
    It’s nice to come across a blog every once in a while
    that isn’t the same old rehashed material. Wonderful read!
    I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my
    Google account.

  10. Hi there, I found your web site via Google at the same time as searching for a similar topic, your site got here up, it seems good.
    I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, just was aware of your weblog through
    Google, and located that it is really informative. I’m going to be careful for brussels.
    I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of other people might be benefited from
    your writing. Cheers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *