Gezondheid

Slowjuicen hoe werkt dat

Een langzame pers

De Versapers is een slowjuicer. Op z’n Nederlands wil dat zeggen een “langzame pers”. Het “langzame” heeft betrekking op de draaisnelheid van het mechanisme. De Versapers heeft een snelheid van ongeveer 70 toeren per minuut. Hierdoor wordt het sap langzaam uit het fruit of de groente geperst. De sappers scheidt het sap van de pulp; dit komt uit twee verschillende uitgangen uit de machine.

Hoge kwaliteit sap

Dit is dus een koude persing en een soortgelijke manier van persen zoals je olijfolie van koude persing hebt. De slowjuicer is daarmee een enorme verbetering ten opzichte van de sapcentrifuge. Deze slowjuice-techniek van persen zorgt voor een minimale frictie waardoor bijna geen warmte ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de meeste enzymen en vitaminen intact blijven. Het sap dat je maakt met de Versapers is van een hoge kwaliteit met vezeltjes en is 48 uur houdbaar in de koelkast. Van alle soorten groente en fruit die je zelf kunt opeten door erop te kauwen, kan je vers sap maken.

Slow en toch snel

Langzaam? Nee hoor! Langzaam is de Versapers niet, gemiddeld maak je in 5 minuten 2 grote glazen sap. Soms meer, soms minder, afhankelijk van het type fruit of groente die je gebruikt. Door de grotere opening en de zelfvoerende schroef, is de Versapers 2 keer zo snel en veel makkelijker in gebruik dan andere slowjuicers op de markt. De techniek van de Versapers is het meest getest en ontwikkeld. Daarom noemen we de Versapers zonder aarzelen de beste allround slowjuicer van Nederland.

Goed voor je gezondheid

Als je eenmaal besloten hebt om sappen een vast onderdeel te maken van je dagelijkse voeding, zal je snel de resultaten opmerken: : 

  • Na 10 dagen begin je je merkbaar fitter te voelen. Je slaapt beter en hebt bijvoorbeeld minder hoofdpijn. Je stoelgang verbetert aanzienlijk.
  • Na 20 dagen kun je een vermindering van overgewicht gaan zien. Ook ontwikkelt het drinken van sap zich tot een echte gewoonte.
  • Na 30 dagen zal je ontdekken dat het met enige beweging veel minder moeite kost om spiermassa te creëren. Ook barst je inmiddels van de energie..

Let op: gedurende de eerste dagen kan het voorkomen dat je bijwerkingen krijgt (zoals hoofdpijn of vermoeidheid). Dit zijn verschijnselen die zich voordoen als je lichaam zich ontdoet van grote hoeveelheden afvalstoffen. Dit is slechts tijdelijk en het begin van een gezondere levensstijl. Blijf doorgaan en je zal je binnen 10 tot 30 dagen opmerkelijk vitaler en meer energiek voelen. 

 De belangrijkste kenmerken

 Verticaal perssysteem:

Deze slowjuicer werkt verticaal, zodat de groenten of fruit via de schacht direct in de pers vallen en meedraaien. Aandrukken met een stamper is dus overbodig, wat een groot voordeel is ten opzichte van een horizontaal model slowjuicer.

Ruimtebesparend:

Het slimme ontwerp van de Versapers neemt tot 50% minder ruimte in beslag dan andere slowjuicers.

Fluisterstille werking:

De krachtige motor met geluidsreductie garandeert een fluisterstille werking.

Hoog rendement:

De Versapers heeft een verbeterde uitvoer, waardoor het apparaat meer sap uit groente en fruit perst.

Allround:

Bereidt niet alleen groentesap en fruitsap, maar ook kun je er bijvoorbeeld smoothies, noten- en zadenmelk, ijs, jam, tofu, soep en tarwegrassap mee maken.

Handige spoelmethode:

Wil je tijdens het persen een ander sap maken, dan giet je eenvoudig wat water door het persvat en laat de Versapers kort draaien zonder ingrediënten. Dit spoelt de slowjuicer wat door, zodat je klaar bent voor een volgende persing of je kunt ‘m zo nog makkelijker schoonmaken.

Duurzaam:

De Versapers slowjuicers hebben een enorm sterke fijne zeef en een krachtige motor. Je kunt rekenen op jarenlang persplezier.

Bron: https://versapers.nl/slowjuice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *