Gezondheid

Weerstand opbouwen met de slowjuicer

Man man man, wat een week! Ik heb de grieperitis.. nou is dat niet eens zo’n boeiend verhaal. Maar de griep heeft me zo te pakken gehad dat ik geen stem(geluid) meer had.. een hele week geen stem mensen.. een week!. En dát is toch echt nieuw voor me. Als o.a. persoon, moeder etc heb je gewoon je stem nodig om je dag door te komen. Maar dat was voor mij de afgelopen week dus geen optie.

Grappige sidenote: de kinderen gingen ook tegen mij fluisteren. Als ik dat eerder geweten had, was ik allang begonnen met fluisteren tegen ze. Tip nr1. probeer het eens uit met de kids en laat een berichtje achter of het bij jou ook werkt. Wie weet hebben we een code gekraakt. Ok terug naar mijn doel van het verhaal. 

Nou heb ik zo’n aantal jaar een leuk ding op het aanrecht staan: de Slowjuicer! Mijn slowjuicer is een van de keukenapparaten die van tijd tot tijd in extra gebruik wordt genomen en meestal is dat in die maanden waarbij het lijkt dat iedereen ineens last heeft van de griep! 

Nu moet ik erbij vermelden dat het niet onder een van de goedkope keukenapparaten valt. Maar ik kan je wel echt aanraden om toch een slowjuicer te overwegen in je keuken assortiment. Voor meer informatie over het apparaat zelf, zou ik je willen verwijzen naar mijn blog

Slowjuicen hoe werkt dat

Het is echt de moeite waard, geloof me. 

En zo ga je langs YouTube, en allerlei google zoekresultaten. En het werd steeds leuker om te ontdekken wat groenten en fruit voor effect kan hebben op je lichaam. Natuurlijke medicijnen ontdekken is geweldig. Een voorbeeldje: mijn moeder dronk bij de griep gemberthee. Maar ik als kind, wist dat niet naar binnen te krijgen. Ten eerste heet, maar wat vond ik dat toch vies zeg.

Maar de werking van gember is wel interessant: het is ontstekingsremmend, gaat brandend maagzuur tegen, werkt als natuurlijke pijnstiller, houdt je sinussen vrij, versterkt je immuunsysteem.. en er zijn nog vele andere voordelen te vinden in gember. 

En wat zo mooi is aan de slowjuicer. Is dat je met wortel, sinaasappel, appel en een klein stukje gember. Een gezondheidsdrankje kan maken dat zelfs mijn kleinste van 4 wel kan en wilt drinken. 

Slowjuicer ingrediënten

Wat dacht je van de vitamines van groenten en fruit. De slowjuicer geeft een handige manier om de kinderen hun dagelijkse vitamines te doen innemen. In een vloeibare vorm is het snel, makkelijk en ze hebben geen idee wat er allemaal in zit. Zolang het maar smakelijk is. Totaal geen probleem met discussies dat ze bijv. gember niet lusten. Uiteraard moet je er wel een goede dosering van maken, want met 2 cm gember en 3 worteltjes en een appel. Krijg je mij ook wel in een afwijkende bewegingen en oergeluiden. 

Voor de echte die hards onder ons is een gember shot ook aan aanrader. Gaat ook super makkelijk door de slowjuicer. Dat apparaat weet zelfs sap uit een ‘droge’ wortel te persen. Ik vind het een kunst! Wanneer je gember citroen en een snufje kurkuma in een glaasje doet en in 1x achterover slaat.. dan brand het alle ziekte beestjes van je af! Zo noemen de kids de bacteriën of dat wat ziek zijn veroorzaakt. Griep, verkoudheid etc maakt geen kans. 

Dus deze week besloot ik maar mezelf uit bed te rollen en wat wortel, appels, mandarijntjes en gember uit de fruitschaal te pakken en door de slowjuicer te doen. Et voilá, mijn glas aan echte vitamines: 

We kunnen een hoop oplossen in ons lichaam door goede voeding tot ons te nemen. Slowjuicen is écht een aanrader! 

“Let’s have Prosperity in Life” 

Blessings, 

Lenora


Ik zou het leuk vinden als je mijn blog deelt met anderen of op je social media platformen zoals Pinterest post. Hier wat afbeeldingen om te pinnen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *