Business

Feestelijke opening | mijn Lady Prosperity Canva winkel

Er is iets nieuws aangekomen!

En ik kan niet wachten om dit met jullie te delen. Mijn nieuwe Canva Store is online. En klaar om u van dienst te zijn met prachtige sjablonen.

Hoe het allemaal begon…

Het begon allemaal met het zoeken naar een programma om leuke Instagram posts te maken. Wat ik volgens beoordelingen kon vinden, was dit interessante programma Canva. Maar ik wist niet dat ik verliefd zou worden op Canva. In het begin was het allemaal één grote waas. Maar met de geweldige instructievideo’s op YouTube, ben aan deze reis begonnen.

In deze laatste 1,5 jaar waarin we te maken hebben met de pandemie. Hield ik me bezig met het creëren van nieuwe dingen in Canva. Bijvoorbeeld mijn puzzel feed op Instagram. Mijn blogpost foto’s, die ik ook gebruik voor mijn Pinterest. Maar ik heb ook een aantal sjablonen gemaakt waarvoor ik nu mijn Canva-winkel heb geopend.

Waar kan je mijn winkel vinden

Dus ik wil graag een beetje uitleggen hoe ik mijn winkel heb opgezet. Ik heb een persoonlijke website: Lenorachaoui.nl. Dit is mijn Nederlandse website waar ik informatie deel over mijn bedrijf als Assistent. En de link op mijn ladyprosperity-website linkt je naar mijn Canva winkel.

Daarnaast heb ik ook een Etsy winkel opgezet. Deze winkel is in het Engels om verder te reiken dan het kleine landje waar ik woon. Had ik al gezegd dat ik in Amsterdam woon?

Wat heb ik in petto

Sjablonen voor posts op sociale media – Instagram-feed & stories, Facebook-berichten

Banner sjablonen – voor LinkedIn, YouTube

Puzzlefeed posts voor Instagram

In de toekomst: werkboek- en e-booksjablonen. En nog veel meer!

Je bent welkom!

Etsy store

Canva Store

Wat komt eraan… blijf op de hoogte!

De komende weken zal ik meer informatie delen over Canva. Wat het is. En hoe het ook jou kan helpen het leven gemakkelijker te maken door het te gebruiken. Ik ben zo enthousiast om al deze informatie met je te delen. Dus als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws. Volg mij op Instagram: Lenora_Ladyprosperity.nl en op mijn website ladyprosperity.nl.

“Let’s have Prosperity in Life”

LENORA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *