Online Business

Testimony time | Mijn getuigenis hoe God mij zegende voor Corona 2020

Ik ga een getuigenis delen met jullie. De reden waarom ik zo veel dingen te vertellen hebben over God en hoe God werkt in mijn leven. God heeft mij enorm gezegend voordat corona insloeg in 2020. Nu februari 2021, een jaar later. Kijk ik terug naar hoe ik vorig jaar deze tijd beleefde.

Voordat ik bij mijn huidige werkgever terecht kwam. Was ik vanuit huis aan het werk. Ik ondersteun zelfstandig ondernemers in hun bedrijven. Met de administratie en alles wat erbij komt kijken. Hierbij kan je denken aan afspraken maken, agenda plannen. Dingen die je als virtueel assistent heel makkelijk kan doen op afstand. Ik deed dit ook al heel lang. Ik deed dit al jaren, maar ik miste wat. Ik was daardoor hier en daar aan het kijken naar interessante vacatures.

Ik heb altijd mijn oog gehad op Albert Heijn. Ik woon in Amsterdam en het hoofdkantoor van Albert Heijn. Ook wel Ahold/Delhaize zit in Zaandam. Dat is voor mij hier de snelweg op en snelweg af. En met zo’n 10 a 15 min. ben je er. Ik heb altijd gedacht, dat lijkt me nou een leuke werkgever om voor te werken. Dus toen ik de vacature zag, dacht ik.. ik ga ervoor!

Ik wilde dolgraag weer onder de mensen komen. En ook weer naar een werk locatie gaan, mensen ontmoeten. Gewoon weer onder de mensen komen. De maandagochtend gesprekken bij het koffiezetautomaat, waren dingen waar ik anar uit keek. Thuiswerken kan best leuk zijn, maar ik kom daar geen nieuwe mensen tegen. Geen spontane gesprekken o.i.d.

Dus ik ging solliciteren. En wat ik altijd doe als ik iets groots voor ogen heb. Iets dat ik graag wil delen met God. En waar ik Zijn hand voor nodig heb om de deuren te openen. Dan ga ik bidden en vasten. En bidden en vasten is altijd een game changer geweest voor mij.

Bidden & vasten

Het is voor mij altijd om scherper in mijn waarnemingen te zijn. Om scherper te kunnen luisteren naar hoe God beweegt en spreekt in mijn leven. Maar ook voor dit soort dingen. Waarbij ik hulp vraag aan God bij bijv. een sollicitatiebrief schrijven. Of om mijn motivatie op papier te krijgen. Ik vraag God ook praktische dingen.

En ik was helemaal overtuigd dat God mij had gezegd, jij krijgt die baan. Ik werd uitgenodigd natuurlijk, dus ik was helemaal blij. Ik mocht op locatie komen voor een gesprek in Zaandam met 2 dames van de HR afdeling. En het leek allemaal wel ‘in the pocket’. Tot ik werd opgebeld en ze me zeiden dat ze een keuze hebben gemaakt voor iemand anders. Ik was helemaal perplext. Omdat ik werkelijk overtuigd was dat ik deze baan zou krijgen.

Het gesprek ging zo heerlijk natuurlijk. Ik kon mijzelf zijn. Kwam goed uit mijn woorden. En er was ook een goede klik. Dus ik was echt overtuigd dat ik die baan zou krijgen. Maar dat was het helaas niet. En ze hadden waarschijnlijk gewoon voor de andere dame gekozen die beter op die functie paste. Maar deze baan was ook voor 32 uur. En mijn hart wilde het liefst een baan voor 24 uur. Dit omdat ik graag nog uren wil vrijhouden voor het bouwen van mijn eigen bedrijf en het bloggen. Mijn Youtube video’s maken en dergelijken. Mijn ideaal van 24 uur ligt in de combinatie van werken, moederschap, eigen bedrijf hebben. En al mijn dromen en visies tot uitwerking brengen. 24 Uur werken zou daar, in mijn ogen, heel goed voor zijn.

Ik heb een week lopen miepen. En dit zeg ik in alle eerlijkheid. Ik was teleurgesteld. En begon ook te denken dat ik het niet goed gehoord heb van God. Misschien was het wel mijn eigen hart, mijn eigen verlangen dat zo luid sprak. En niet God’s stem. Dat ik zo graag wilde geloven dat het God’s stem was dei zei. Jij krijgt die baan. Maar ik kon me ook herinneren dat ik hoorde dat ik die baan zou krijgen zoals ik hem wilde heben.

Maar God…

Nou had ik de baan niet gekregen. Maar ergens had ik wel hoop en dacht, misschien komt dat nog wel. En na een week miepen werd ik gebeld. En ze zeiden: we hebben een baan gecreëerd voor je. Gecreëerd was het woord. We hebben een baan gecreëerd. Er waren vier personen die ondersteuning nodig hadden. En als ze optelde aan hoeveel uur aan ondersteuning er nodig was. Kwam het op 24 uur.

Ik mocht meteen beginnen met werken, want ik had al een sollicitatiegesprek gehad. Dus mijn grote JA was van: dit is dé baan die God bedoelde. Dit is de baan die Hij me had gezegd te krijgen, op de manier zoals ik het wilde. Dit bracht mij op het volgende: mijn ideaal is om tijdens de schooluren van mijn kinderen te kunnen werken. Ik vind het leuk om ze op school te brengen. Maar ik vind het ook leuk om thuis te zijn wanneer ze uit school komen. Ik wist niet zeker of dat in deze tijd nog mogelijk is. Voorzichtig ben ik gaan vragen naar hoe zij de werktijden zien. En wat ik hun ideaal. Maar ik heb ook uitgesproken wat ik graag zou willen. Mijn ideaal is om 2 hele dagen te werken en 2 halve dagen. Zodat ik op tijd op school weer kon zijn om ze op te halen. En dat was geen enkel probleem. En dat wat ik tijdens het bidden en vasten heb gevraagd. Heb ik ook zo gekregen!

Ik ben in februari 2020 begonnen met deze baan. En ja ik heb een hele leuke mensen leren kennen en nieuwe collega’s, leuke werkplek, leuke mensen op de kamer. En een maand later.. Corona! Zaten we dan met z’n allen thuis.

Dus het ironische. Ik werkte al thuis en ik ben ga solliciteren omdat ik eigenlijk heel graag naar kantoor wilde gaan. Ik wil de nieuwe mensen leren kennen. Ik wilde fysiek uit mijn huis gaan en de maand later zat ik weer thuis. Alleen nu als management assistant voor vier directors. En ik werk voor het team van online. Dus online is dé afdeling die eigenlijk goed is gaan groeien in de corona tijd.

Dus nu kijk ik terug op mijn jaar en kan echt zeggen: God’s hand is op mijn leven. Hij heeft mij gezegend voor Corona met een stabiele baan waarbij ik geen zorgen hoeft te maken of ik wel of geen inkomsten heb. Hij heeft het gegeven zoals ik het in het begin heel graag wilde hebben. Maar Hij heeft er ook voor gezorgd voor mijn inkomen. Dat mijn inkomsten stabiel was voor de komende tijd.

De vlag hangt uit!

En nu een jaar later gaat hier de vlag uit. Want ik ben een jaar in dienst. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik hoop dat dit je kan bemoedigen dat dat wat jij zo graag wilt. Dat je God betrekt in je leven. En in alles wat je doet. En wat ik heb geleerd in het bidden en vasten is. God is een sprekende God. Hij spreekt tot ons hart. Als hij niet rechtstreeks spreekt, dan spreekt hij door creatie heen. En spreekt hij door mensen heen. God spreekt in wijsheid en daarmee kan je zoveel richting krijgen in je leven. Dat je nu eigenlijk je stappen mét Hem samen maakt.

Ik zal zeker nog wel meer getuigenissen delen met jullie, want er zijn zoveel dingen wat ik meemaak. Dat ik het gewoon moet delen, want het is gewoon te leuk om te vertellen. Niet perse om te laten zien dat ik zo geweldig ben en dat ik zoveel geweldige dingen van God krijg. Maar voor jou om te bemoedigen dat God ook van jou houdt en ook jou wilt zegenen. En met jou wil meelopen in al jouw plannen en doelen in het leven. Dat is mijn Prosperity in Life <3

“Let’s have Prosperity in Life

LENORA | Lady Prosperity

Als je mijn getuigenis op Youtube wilt horen, dan kan je deze hieronder bekijken

3 thoughts on “Testimony time | Mijn getuigenis hoe God mij zegende voor Corona 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *