Business

Schrijf je in voor de Lady Prosperity Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Lady Prosperity Nieuwsbrief

Hey mooie lezer,

Geweldig om je hier te zien. Ik wil het hebben over een deel van mij en mijn bedrijf dat een struikelblok werd en ik heb er eindelijk overheen kunnen springen.

De Lady Prosperity Nieuwsbrief

Misschien roept dat wat vragen op als: ‘Waarom kan dat ooit een struikelblok zijn?’ Ik zal daar een stukje meer over vertellen in mijn reis naar voorspoed.

Het struikelblok

Voor mij was het struikelblok het opzetten van een nieuwe brief voor mijn website. En waarom zou dat zo moeilijk zijn. Gewoon omdat ik nog nooit een nieuwsbrief heb gehad. Ik schrijf al jaren blogposts. Maar dit was iets op mijn to do lijstje.. Iets voor ooit.

Maar bij het opbouwen van mijn bedrijf komt er ook een tijd waarin ik op zoek moest naar meer manieren om te groeien. Let wel, dit hele bouwen van de zakelijke reis, is een reis in het ontdekken hoe je dingen voor elkaar krijgt. Een reis van nieuwe dingen leren. En daarin vind ik grote vreugde.

De Lady Prosperity nieuwsbrief

Dus op die zoektocht hoe ik verder kan bouwen. Las ik allerlei artikelen over het hebben van een nieuwsbrief. Wat weer handig is om meer contact te hebben met mijn lezers. Tot nu toe deed ik dat door bijvoorbeeld op mijn Instagram te posten. Met een stukje van de blogpost en een mooie foto.

En nu besloot ik me meer te richten op dat nieuwsbrief-ding. Een deel waarvan ik eerlijk zal zeggen dat ik het uitstelde. En natuurlijk weet ik ook waarom. Allereerst zet ik het op mijn to do lijstje. En heb geen datum vastgesteld waarop ik wil dat het klaar is. En had geen stappen in die richting gepland om de taak te doen.

Dus heb ik mijn onderzoek gedaan naar hoe ik zoiets in mijn website kon opzetten. En maakte van dat -om-te-doen-lijstje- een prioriteit. Dat is het mooie van het plannen van een doel. Ik wist dat ik ooit een nieuwsbrief zou hebben. Ik hoefde alleen maar de stappen te plannen om daar te komen. Zie daar het nut van plannen met een datum wanneer je het geregeld wilt zien & hebben.

Sharing is caring

Stap voor stap, beetje bij beetje, bouw ik aan mijn Lady Prosperity Nieuwsbrief. Die ik nu graag met jullie deel. Dus ok heb geduld met mij… ik ben net begonnen met dit nieuwe ding.

Dus ik wil je bij deze vragen om je te abonneren op mijn nieuwe Lady Prosperity Nieuwsbrief. Zodat we in contact kunnen blijven. Je vindt het rechtsboven op mijn website.

Misschien denk je wel nu, wat zit er voor mij in?! Nou in de nieuwsbrieven zal ik meer van dichtbij en persoonlijk met je delen. Ik zei al dat ik al een tijdje blogposts schrijf. Maar in de nieuwsbrieven zal ik meer dingen delen over mijn persoonlijke reis. Ik heb iets nieuws op komst. Daarnaast heb ik een aantal nieuwe items in mijn Etsy winkel. Ik zal delen hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze jou en jouw reis kunnen helpen naar een voorspoedige toekomst.

Ik hoop dat dat je zal inspireren om op je eigen persoonlijke reis naar voorspoed te gaan. En hopelijk deel je je reis ooit met mij.

“Let’s have Prosperity in Life”

Lady Prosperity

Pinterest foto’s:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *